dagens tanke

"Måndagar ligger på helt fel ställe i veckan för att gå ut på en Söndag."

Tänkvärt.

helt slut

Min hjärna är helt slut. Det har hänt så mycket det senaste att jag varken vet ut eller in. 

I fredags hade iaf jag, Malin och Anna världens bästa myskväll. Våran hemgjorda pizza blev hur god hur helst och vi åt tills vi nästan sprack. Efterrätten bestod av chokladpudding med hallonkräm och persikohalvor. Gott. Fast det låter inte gott. Men gott. 


(Bör tilläggas att bilden är tagen INNAN pizzan var i ugnen.)

Sen vann vi som sagt matchen i lördags vilket var helt underbart. Jenny spelade sin sista match och firade efteråt tillsammans med Micke G med öl och cigarr:

Det var en del speciella känslor. Nu blev det helt plötsligt fler fast konstiga.

Sen var det ju då fest. Man skulle kunna sammanfatta hela kvällen som inte helt bra. Jag var så lycklig när vi började festa, jag var tillsammans med människor jag tycker så mycket om, jag hade vunnit sista seriematchen, jag kände mej på topp och allt var underbart. Sen hände nåt. Allt blev bara helt fel. Att en känsla kan ändras så fort på grund av en enda sak. Dock var det säkert mycket som bubblade upp och spelade roll men jag kan inte sluta undra varför? Varför skulle det hända. Och den här gången var det inte ens mitt eget fel. Det var inte jag som gjorde nåt. Det var världen som var orättvis. Inte arg, men besviken och ledsen. För hur situationen hanterades. Just då kände jag jävla idiot. Just nu känner jag bara jävla.

Jag vill inte men det går inte att komma ifrån. Jävla känslor.



Idag är det däremot en bättre dag. Har jobbat, inte jätteskoj. Men eftermiddagen och kvällen har spenderats tillsammans med Anna och Malin. Vi har haft mys och varit kreativa. Vi har gjort batiktröjor. Dom blev katastrofalt fula. Men våra peecehalsband blev sjukligt snygga, vilket får kompensera. På lördag är det dags för användning då vi har avslutningsfest med fotbollen.

När vi var på kvantum idag tappade Anna en burk med lingon-sylt. Eller ingen burk, en hink. Det var inte så att hon tappade den lite lätt, hon tappade den så att det var lingonsylt på fler ställen än i burken. Till exempel på hela golvet, hela Annas sko och även lite här och där. Allt precis vid kassan och allt folk. Det var sjukt kul. Haha.

Min Andén är den bästa som finns.



Malin tror att hon är sjuk. Fast det är hon inte. Det är bara Anna som lurat henne. Anna tror nömligen att dom har samma sjukdom. Men dom är helt friska. Det vet jag. Anna bevisade det i lördags.

Nu ska jag ta tag i saker i mitt liv som är viktiga. Typ räkningar. Vem sa viktiga? Jag dör.

Man skulle unna säga som jag och Anna, grattis då din jävla fitta. Men det är ju inte snällt. Så jag avslutar med ett favorituttryck: Skjut mej.

Later.

vinst

Vi vann idag. Vi är bara så bra.

Skriver mer sen. Då kommer bilder och uppdatering om massor :)

för att det är en bra dag idag

Min Anna♥ har dåligt inflytande på mig. Om hon är i närheten så slår det ut delar av min hjärnkapacitet. Detta är konstaterar efter vårat besök på kvantum förut. Inte nog med att vi gick fram och tillbaka i affären minst 100 gånger och dessutom fick fråga personalen om hjälp, vi glömde smöret. Jag blir inte klok. Nu får vi baka pizzadeg med olja istället. Kanske ska anordna en tävling i mitt lilla kök, den som snurrar pizzadegen snyggast i luften slipper diska. Hm.

Har varit på torget idag vilket kändes som en evighet. Först med min älskade Nina som för övrigt fyller år idag. Grattis. Sen med mamma och lite med pappa och sen men Anna. Dock blev det lite shoppat. Inhandlat bästa tröjan någonsin. Bild kommer senare. Ska ha den när jag går ut imon. Den är som perfekt för mig. Fråga bara Anna och Jenny. Haha.

Som sagt det blir fest imon. Ska bli så superkul. Tydligen är inte jag och Anna bra på fest, det är därför vi tränar. (http://janej.webblogg.se)

Nu ska vi baka pizza och ha myskväll.

Later.


lite gladare

Jag är helt slut. Kom hem för en stund sen och har inte orkat ta mig för nånting. Däremot är jag lite gladare nu. Allt tack vare ett telefonsamtal. Men det kan vara allt som behövs. Ett enda kort litet samtal. 

Börjar bli friskare nu också. Trevligt. Tänkte jag skulle träna imon. 

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting och vänta på ett till litet samtal innan jag ska sova. Jobb hela dagen imon med.

Sov gott.

jobb jobb jobb

Sitter hemma hos mamma o pappa. Har varit och jobbat och ska snart iväg och jobba igen. Kollade igenom kort på deras dator och hittade ett från i somras som ja bjuder på. Jösses vad ja va lycklig då.


Jag och Jenny på min kusins student.



Igår va det en jobbig dag, idag är det också en jobbig dag. Men det blir nog bättre. Försöker att inte tänka så mycket men det är svårt. Det sitter tankar i huvet som bara är där hela tiden som man inte kan göra något åt. Just nu tror jag att det är känslor från hjärtat som förvandlas till tankar i huvudet. Känslor kan göra så ont men är ändå så bra.

Nu ska jag försöka sova en stund innan jobbet.

Later.

music of tonight


Ibland undrar jag hur en låt kan vara så bra men ändå göra så ont.

intervallträning

Idag berättade Winkler att hon hade sett en häst som gjorde intervallträning när hon var ute och joggade. Sjukt roligt. Fast det roligaste var när hon tillade att det var en som åkte med hästen också. Haha. Nån frågade om hon menade en ryttare. Ja en som red. Sjukt roligt x2.

Däremot har det inte blivit någon träning för min del idag. Är fortfarande inte helt hundra. Vet inte om jag nån gång vart det men idag är det iaf fortfarande förkylning. Inte alls roligt. Jag har inte gjort nåt viktigt alls idag. Bara vart hemma och tagit det lugnt. Jo, jag var på möte med laget nu ikväll. Det var spännande. Eller ja, inte jätte men ändå. 

Imon ska jag jobba. Först på världens bästa förskola mellan 7 och 14 och efter det från 16 till 21 på världens bästa äldreboende. Det är tur att det är ställen man tycker om att jobba på när man skall jobba en hel dag och dessutom inte är helt hundra. Ibland är livet ändå okej.

Sitter i soffan hemma och tittar på Vem kan slå Filip och Fredrik. Dom är helt galna. 

Later.

snörvel


Ingenting hjälper. Dock känner jag mig lite piggare efter en mängd tabletter och massor med nässpray. Hittade nåt naturläkemedel med i droppform som man skulle ta med vatten. Vet inte om det hjälper. Måste varit en snäll mamma som placerat dem i min lägenhet. Ingenting jag själv skulle inhandla. Jag kör på panodil.

Mamma kom hem till mig förut idag och hade handlat mat till mig. Tack älskade mamma. Men har varit så trött så har nästan inte orkar äta nånting. Fast nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och har precis ätit lite. Pappa har lagat mat till mig, det var gott. Tack älskade pappa. Men nu är jag trött.  Funderar på att gå hem snart igen. Lägga mig i sängen och försöka sova. Kanske mår bättre imon. Skulle behöva jobba lite. Det är dyrt att vara sjuk.

Later.

sjuk

Idag är jag sjuk. Så otroligt tråkigt. Feber, huvudvärk, snor blandat med igentäppt näsa, ont i halsen och dessutom hosta. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Ligger i sängen och kollar på teve. Kan nämligen inte sova för det bara värker i hela min kropp. Men teven gör ingen människa glad idag. Bra tråkiga ring-in-och-gissa-vinn-pengar-spel. 

Helgen har varit bra blandat med mindre bra. Men det är alltid roligt att umgås med Pannaanna. Hon är en bra tjej den där. Vi var helt grymma som inte spydde på bussen hem igår. Det hade vart jobbigt.

Nu ska jag försöka bli frisk. Hur gör man?

illa

Idag mår jag illa. Jätteilla.



Vi mår som vi ser ut. Finns inget mer att tillägga.

Later.

min pannaanna o ja


Nu är det fest som gäller.


Anna instämmer. Skriver ingen kommentar för det gjorde jag förra Lördan och den blev felstavad...

rockstar

För vem vill inte?


Vi förlorade idag. Helvete.

nu jävlar

Jag tänker vinna idag. Jag och mitt lag. Vi. Det finns inget bättre än att känna lagkänslan.


Jenny laddar inför matchen med en egokick:


Fint.


Själv laddar jag med att försöka vara lycklig. Och få bort mitt halsont. Det går sådär. Nu jävar.

Later.

match imon

Oh my god. Ja börjar bli nervös nu.. Men ja tror på det här. Visar vi bara den rätta viljan kommer vi vinna. Finns ingenting annat. Jag ska göra allt för att bara förstöra imon, har ju avancerat (eller inte) till backlinjen. 

Jag börjar bli gammal. Detta är inte okej. Har jobbat fram till halv tio och direkt till bussen där det väntar en satans massa människor som alla naturligtvis ska på  bussen dom med. Alla är inte nyktra. Alla är jobbiga. Jag vill bara gå av. Jag vill ha lugn och ro. Det är fredag kväll och jag är gammal.

Det gick bra på jobbet idag, har varit lugnt och skönt men är ändå helt slut. Kommer nog somna innan jag hinner till sängen. Hoppas ni alla haft en bra dag. Det har jag. Och än är den inte slut..

Later.

jobba

Om en stund ska jag ta mig till jobbet. Lite segt men det blir nog bra ändå. Jag har tvättat idag. Inte klokt att man går upp klockan sju för att tvätta. Men det är otroligt skönt när det är klart.

Imon ska som sagt kära Annapanna och jag gå ut. Har inte den blekaste vad jag ska ha på mig och måste bestämma mig och hinna packa på en sådär 20 minuter. Inte bra. Sofi behöver tid. Fråga vem som helst. Sist jag var ute hade jag jeans på mig. För första gången. Det var varmt och obekvämt. Tacka vet jag klänning och kjol. Måste leta igenom garderoben nu.

Ha en underbar fredag.

Later.

halsont

Vaknade med ont i halsen idag. Detta är INTE bra.

livet

Alla dagar blir inte alltid som man tänkt sig. Idag är en sån dag. Vet inte riktigt varför. Så mycket som händer runt omkring så man inte hinner med att tänka. Något som gör mig ledsen är när någon jag bryr mig om inte mår bra. Även om man inte kan göra så mycket mer än att bara finnas där så har man en klump i magen. Jag tycker det är svårt det här. För man vill ju inte göra det svårare för den som inte mår bra genom att börja "må dåligt" för dennes skull heller. Krävs att tänka på det här. 

Sen blir inte livet alltid som man tänkt sig heller. Ibland är det alldeles fr kort. Man tror inte att det händer en själv eller nån nära men så plötsligt så bara finns det där. Det som aldrig skulle hända. SNågot jag tycker är viktigt är att man talar om för dom man älskar att man älskar dom. Och att man talar om för dom som betyder något att dom gör det. För en dag kan det vara försent.


Nu ska jag försöka pigga upp mig med lite chokladpudding som jag vispade ihop för en stund sen. Förmodligen kommer det inte at hjälpa men ändå. Ett försök är alltid ett försök.

Later.

pizza

Hur nyttigt är det med pizza? Inte mycket eller? Ska äta det nu.

En sak till. Hur inspirerande är det att jobba mellan halv åtta och halv fem imon. INTE MYCKET. Men jag ska väl vara glad att jag har jobb. Har varit på en förskola som är helt okej idag o jobbat. Barnen är så söta och man får mat. Det är bra. Trodde inte dom skulle ring ida så planerade massa mys me mamma min men så ringer domkl 10 o frågar om ja kan jobba. My god ja orkar inte, tänkte ja och svarade självklart kan ja de. Haha. Övertrevlig. Så får mysa me mamma nån annan dag.

Pannaanna ska va me på matchen på lördag o ja e superglad. Vi ska vinna! Jag gillar nömligen att vinna. Förora är tråkigt. Så efter matchen blir de fest. Det kommer bli ball. Det blir det alltid när Soffan o Anna festar.

Nu va de pizza.

Later.

tre - bredband

Jag blir inte klok på de här. 3 mobilt bredband i all ära. När det fungerar. Men för att installera helvetet och kunna använda det måste man ladda ner saker från internet. Och hur fan ska man kunna göra det när det är internet man ska installera? Kan nån svara på det skulle jag bli glad. Jag orkar inte mer.

Nu ska ja lägga mej och dö lite till i min soffa o bara myyyyyyyyyyyyysa. Det mår jag bra av.

Sov gott!



Underbara Anna och jag. Hon gör mej lycklig!



inkilning

Hittade detta klippet när jag hade tråkigt. Det har jag inte längre.
Herrlagets inkilning på träningslägret i våras. Hur kul hur helst.




Nu ska jag göra något vettigt. Kanske duscha. Fick nämligen tvätta håret med tvål igår.
(Förstår inte riktigt varför shampoot skulle vara slut när man som bäst behövde det.)

Later.


ny vägg

IKEA är grymt. Hittade lite trevlig väggdekoration när jag var där senast med bästavännen. Eftersom det förmodligen aldrig kommer bli någon ommöblering här bestämde jag mig för att fixa min vägg iaf. Inte trodde jag att det skulle bli såhär bra.

FÖRE



EFTER


Inte så tokigt! (Dock dåliga bilder, tagna med mobilen, min kamera är sönder:( )

Anna min Anna gick för en stund sen. Har haft den softaste kvällen. Två filmer och grönsaker(?) med dip. Anna ville vara nyttig. Vad hände där? Nu är det sova som gäller.

Sov gott!


sommaren

Jag saknar sommaren. Den va bäst. 




Bästavännen och jag.

städmusik

Bästa städmusiken just nu




Hoppas ni har en bra dag!

arbetslös

Jag är i stort behov av ett jobb. Kan ju inte ligga i sängen till klockan ett på dagarna. Dock är det väldigt skönt att få sova ut och bara ta det lugnt. Hittade ett par stövlar som gärna får lov att flytta in i min skogarderob. (Dock har jag ingen skogarderob, men det lät bra, jag har mina skor ståendes lite var som, i papperspåsar tex)





Nu ska jag nog ta tag i min lägehet. Fortfarande inte möblerat om.
Later.

Anna min Anna

Fick ett sms av Anna idag, "jag ska inte gå ut utan dig har ja ju sagt" 
Haha. Jag visste att hon inte klarar sig utan mej.

Anna du är bara bäst.



Gretas snart igen?

tröttisen

Kom precis hem från biomys. Har varit en fantastisk kväll. Började med tapas o öl på avenyn med underbara världens bästa faster o Jenny. Sen såg vi Patrik 1,5 som var mycket bra. Rolig också. Och lite ledsen. Efter det blev det kaffe på condeco innan hemresa. Otroligt vad bra man kan ha det.

Vi vann matchen idag så det gjorde ju sitt till att kvällen blev bra. En annan sak som gör allting bra är vänner. Alla goingar i laget ni gör mina dagar. Annika du är speciell. Säger rätt saker som man mår bra av!

Imon är det jobb som gäller. 8-21. Alltså ÅTTA på morgonen till NIO på kvällen. Det är inte en timme. Utan några till. Kommer vara död. Speciellt eftersom kl är för mycket redan och jag är vaken. Dessutom blev jag väckt imorse alldeles för tidigt. Fick sova 3 timmar inatt. 3 timmar. 

Bäst jag somnar nu imon en snar framtid. Det funkar inte att ha en trend i att gå upp tidgt och sen skaffa sig en ny trend so innebär att somna FÖR sent. Varje dag.

Längtar efter dej!!

Kraam



off to match

Vinner vi inte idag blir jag arg. Jag vill inte vara arg. Så det är bäst att vi vinner. 

smartast.com

Frågan är hur smart man är om man fortfarande är vaken kl 05.00 kvällen (natten, dagen?) innan man skall spela match? Behöver jag säga att matchen är kl 13.00, vilket innebär gå upp senast 10.30? Eller att jag är en av få som vill spela kl 13.00? 

Jag tror inte att man är så smart. Kanske nedre halvan av skalan, eller kanske till och med i botten.

Nu. Sova.

fredag idag


Fantastiskt skönt att helgen är här. Det gick bra hos frisören imorse, hann i tid o allt. Sen har de vart jobb hela dagen, helt underbara barn jag har o göra med. Vill ta me dom hem hela bunten. Kanske hade blivit jobbigt me en sådär 20 barn i längden (?) men mysigt.

Ska hämta mor o far på flygplatsen inatt, pepparkaka 1 o 2. Kommer känna mej ännu mer som en levande död än vad jag redan gör. Men det är väl sånt man får ta när solen sviker.

Väntar på ett sms från min bästavän om ja o hon ska mysa på bio ikväll eller inte - återstår att se. Hade vart riktigt trevligt. Annars får det bli lugnt, kankse möblerar om hemma. Konstigt men den tanken har funnts i mitt huvud ett tag nu så kanske lika bra att göra det så det får plats nya tankar i skallen.

Later.

bloggdag ett

- avklarad.

Häromdan fick jag den brilianta iden att jag skulle boka en klipptid. För det behövs. Vad som inte var lika briliant var att jag bokade en tid imorgon, halv åtta. Jättekul. Att gå upp tidigt har blivit en trend i mitt liv. Kanske lika bra att bara ta det.


Sov gott.

för att du finns..

..så har ja numera också en blogg.

NINA

Ska vara dig oändligt tacksam i all framtid för att detta har hänt.

RSS 2.0