en liten lindvallstripp i goda vänners sällskap

Imon åker jag till Lindvallen. Det ska blir så jävla skönt. O tänk va bra de hade varit om jag hade haft väskorna packade o klara. Har ja de? Nej.

Ja, Winkelvolten o Th ska ta den lilla bilen o köra upp till den lilla Anna. Lilla Anna o långa farbrorn, bara farbrorn som saknas på nåt sätt. Gud vad jag längtar efter dej. Anna asså. Inte farbrorn.

Jag har varit sjuk o trött senaste månaden känns det som, aldrig får man lov att vara frisk. O när man väl är frisk så är de nåt annat som inte är bra. Aldrig är man nöjd. Men denna veckan ska ja bara njuta av allt som är bra. Älskade, underbara vänner o snö o öl o ja vet inte vad. Tack gud för att kunna unna sig sånt.

Sen är de inte långt kvar tills ja åker till asien heller. Ja o världens bästa Nina bokade lite flygbiljetter o hotell förut. Bara dukuralen som skall drickas innan sänggående fäör att allt ska vara ¨på sin plats. 14 dagar kvar. Ibland älskar jag livet trots dess skavanker.

Tränade fotboll förut, jag älskar mitt lag. Men Julia, jag saknade dej så jag trodde jag skulle dö. Inte klokt att du inte va där. Nu får ja inte se dej förrän på Isenta ju :( Men det var ändå väldigt kul att träna igen, va så längesen nu. Det gick ganska bra ida. Det kändes så iaf men va vet ja. På slutet kändes de inte lika bra. Tror inte ja får spela Isenta men ja får heja på :) Det kan ja de me. Mina älskade tjejer, vinn bara vinn.

Som sagt, klockan tickar o ja har inte packat. Kan vara en ide att ta sig hemåt för att fixa lite innan de blir morgon. Haha.

Jag lovara tty bli bättre på att uppdatera så ni vet va ja gör med mitt liv. Kan vara bra med nån eller några som håller koll på mej när ja inte gör det sjä'lv.

Jenny - tack tack tack för den fina klockan ja fick i julklapp! Jag älskar den.
Mamma o pappa - tack för alla fina julklappar ja fick av er - älskar allihop. Och gud va snygg ja e i jackan ;)

Nu- hem.

Later.


för att det är fredag idag

OM ja hinner sen idag så ska jag uppdatera lite här. Det kan bli skoj. För alla som undrar så mår jag helt fantastiskt idag. Fast det känns som om det är nånting som inte är helt bra. Kan bara inte komma på vad. Nu ska jag fixa med julklappar och annat mysigt!

Later.



jag är gammal

Idag delade Jenny in oss i lag i åldersordning, gammelhaggorna, medeltiden och juniorerna.
Ja, jag var med i gammelhaggelaget. Kul. Känns som om jag blev 10 år äldre på en dag. Inte illa de inte.

Men då jag är med gammelhaggorna, vart borde då Jenny vara ?

Träningen var (förutom att vi endast lyckades vinne en enda match av 87) helt underbar. Jag har aldrig varit så trött men fan va skoj det är. Alla fantastiska människor jag har runt om mej på träningarna; ni gör mitt liv !




Jag saknar min Anna.
Jag saknar min Nina, du är inte långt bort men inte hinner jag se dej ändå. Tacka gud för våran resa.


jobb

Jobbar 8 - 21 idag.. När man räknar noga blir det 13 timmar. Det är länge. Bra med lite rast då. Gillar vi.

Pratade med Anna nyss, det var det bästa. Men nu saknar jag nästan ännu mer. Men snart är det ju nyår och hej hopp vad skoj det ska bli. Jag, Winkler och Theresia i en liten bil, säger som Anna, oväntad vändning. Skoj.

Nu ska jag vila en stund innan jobb igen, är fortfarande inte helt frisk.. Snörvel, snörvel.

Förresten drack jag glögg och myste igår, det var mysigt och jag hoppas du vet hur mycket du betyder för mej. Och alla du gör.

Bättre uppdatering kommer. Jag ska bara hinnma ikapp mitt liv innan det springer för långt ifrån mej bara.

Later.

lite te tack

Ny dag, nya tag, samma förkylning? Japp.

Sitter här i soffan och snörvlar och tycker jättesynd om mig själv. Känner mig som ett litet barn. Såna här dagar önskar man att man inte va ensam utan att man hade nån som  gjorde te åt en och som ringde och sjukanmälde en så man bara kunde få lov att vara. Typ en mamma eller en pappa.. om man nu är ett barn då.. eller om man iaf fortfarande hade bott hemma.. Eller nån annan, nån som bara alltid är där..

Men nu ska  jag sluta tycka synd om mig själv och försäka göra mig iordning, jag ser ut som ett endaste kaos så vet inte om jag kommer bli så iordning gjord.. Snarare bli ett mindre ras bara. Haha.

Hoppas alla får en underbar dag för det ska jag ha även att jag e sjuk, det är inte varje dag man vaknar och är glad.

Jag är lycklig också och det är tack vara dig.

Tycker om dig.

Saknar dig.


tack

Tack för alla fina kommentarer.. jag är defenitivt inte frisk än men just nu är det bara en jävlig förkylning så jag kommer ut och säger hej på träningen sen. Som jag sa till Jenny förut får jag inte träffa er finns det ingen livsgnista kvar alls :)

Later.

sjukisen

Jag är sjuk. Igår va jag typ medvetslös. Tror jag spydde 20 gånger. Åt ingenting men spydde ändå, jag fattar inte. Jag tror att jag gjort något ont, jag vill inte vara sjuk. Jag ville träna igår men nej, tack så mycket du där uppe eller vem fan ja ska va arg på. Nu hade jag tänkt bli frisk för jag ska ta mej sjutton träna imon, med alla mina grymma tjejer. Saknar er som bara den när jag inte får träffa er.

Julia och Tilda, hoppas ni är på träningen imon för DÅ ska jag va där. Död eller levande, jag kommer.

Lovade ju en bild på min snyggaste kompis också och det mina vänner är ett löfte värt att hållas


I´m I right or what ? MALIN.

fest ja tack

Okej så va man full igen. Och ja bara älskar de. Alkoholiler? Ja. Och de älskar ja de me. Och min bästa vän som ja e full me, Nina:) Japp. Och Anna, som ja saknar. Förresten har ja den snyggaste vännen: Malin. Bild imon. Later.

dagens

humör: strålande
känsla: härlig
väder: lite mulet och lite regn
bästa: att jag har finaste vännerna
sämsta: att jag saknar Anna
att göra: fixa mej iordning och dra till jobbet
borde göra: jobba
klädsel: de blir nog något bekvämt
tanke: det här kommer bli så bra
finaste: min mamma och pappa



Idag är det en väldigt bra dag, det har varit en fantastisk vecka och idag är det ju fredag. Ska till jobbet om en stund och imon är det jobb igen mellan sju och fyra men sen är det ledigt i två dar. Tok-bra. Lördagsmys med världens bästa Nina och på Söndag är det träning. Det är det bästa. Ledig måndag är inte helt fel det heller. Nu måste jag skynda mej så jag hinner i tid. Inte alltid min grej. Haha.

Later.

kalas

Förresten så hade jag en underbar helg, sjukt skoj i fredags med Madde, Tilda, Frida och Anna. Sen sjukt skoj med min gamla gymnasieklass i lördags. Tok-bra.


Från klassfesten.

rekord

Tror allt att  min Anna höjde mitt besöksantal igår. Hon länkade nämligen från sin blogg till min och vips! besöksrekord. Haha. Anna jag saknar dej redan.


bästa bilkörningen på väldigt länge

Det är lite dålig uppdatering här men ibland saknas det motivation.

Igår var det iaf en liten tur och retur resa till Lindvallen. Jag var bakfull och behövde inte köra, sjukt bra. Allt gick jättebra (förutom att Anna körde fel redan innan Uddevalla så det blev en liten omväg) ända tills vi kom fram. Anna hade bestämt att vi skulle möte upp en kille på Gustavstorget men vad han inte visste var att vi hade hala däck på bilen. Det hela slutade med att vi inte kom upp för backen utan bara gled ner hela tiden. Vi garvade som fan men de hade kunnat gå riktigt illa, tredje gången gillt, Winker vid ratten och panik, bilen går inte att bromsa, inte att styra. Som tur va löste det sig och vi köre en bit bort och Anna fick ringa ett samtal

- Vi kommer inte upp för backen.
- Haha, va de ni som var där borta, tyckte de va massa bilar som inte visste va dom gjorde. Var är ni nu?
- Vi är en bit bort, ska vi åka nån annanstans?
- NEJ. Stanna där ni är.

Sen kom två trevliga typer på skoter och Winkler va helt facinerad," åååhh, skoooooooter".

Tillslut hittade vi Annas nya hak och kunde bära in all packning och hälsa på folket hon skulle bo med.

- Ska alla ni jobba här?
(Anna) - Nej bara jag.
- Men vad gör ni här då?
- Caufförer . .
- Ni är inte kloka.

(Jag hoppas för mitt liv att dom tar hand om min Anna annars vet jag inte vad jag gör). Sen va det hej då. Fan. Och sen hemresa.

Det började kanon, en liten backe ner och en liten sväng senare satt bilen fast i en snödriva. Haha. Jag trodde jag skulle skratta ihjäl mej och som toppen på grädden eller va det heter så halkar Nea när hon ska ta kort på eländet.

Vi puttade upp bilen och började köra hemåt. Winkler är en gud bakom ratten.

Var hemma vid halv tolv och jag lovar att jag har haft sämre söndagar. Fan vad jag älskar er!

inga tårar nu

Jag hade åkt bakfull till sälen 1000 gånger om för dej. Men jag vill aldrig mer säga hej då igen. FAN.

RSS 2.0