lycka till

Eftersom det nu är måndag morgon vill jag bara säga till alla som läser, lycka till !
Det är nämligen så att efter en snabb diskussion igår kom vi fram till att det kan behövas, så man klarar av dagen, det är ju ändå måndag.
Eller så att man klarar veckan.
På söndag kan alla som läser vänta sig ett grattis, för avklarad vecka.
Men, än är vi inte där.
Nu ska jag ut i Sverige och göra denna dagen !

12 januari 2009

För exakt ett år sen hade jag precis kommit till Bangkok i Thailand, jag hade ca 10 veckor framför mej fyllda av värme, sol, bad, öl, långa nätter och härlig vänskap. Det var en underbar resa och jag kan inte ljuga och säga att jag inte längtar tillbaka.. för det gör jag då och då. Men trots att resan är en av dom bästa sakerna jag gjort i mitt liv kan jag ändå inte beskriva känslan av att komma hem, att se er tre på flygplatsen. Lycka !!



THAILAND

Nu ar jag antligen i Thailand.. Sitter i Bangkok efter manga timmar pa resande fot.. Alltid skoj med mellanlandning i Wien pa ca 14 timmar..

Eftersom det var 50arsfest i lordags blev det inte mycket somn sa vi sov i 9 timmar pa flyget mellen Wien och Bangkok. Det var skont..

Nu ska vi snart ga och dricka lite ol.. Den forsta ja drack var sa god sa det maste bli fler..

Ta hand om er dar hemma..
Det gor vi har :)

Later.



Så såg det ut då. Nu är det inte lika gött. Snö och kallt. Och idag är det tvättning, städning och diskning som står på schemat. KUL. Inte.

segrare

Åh, andra raka segern i Isenta. Känns stabilt :)

Nu är det vardag igen och skolan har börjat, inte jätteskoj men helt okej ändå.
Skall ta tag i att städa ut julen ikväll, har inte hunnit de..
eller så har jag förträngt att de måste göras...


isenta

Idag är det Isenta. Idag är det gruppspel och vi ska vinna två grupper. På söndag är det slutspel och då ska Vallen slå Vallen i final, svårare än så behöver det inte vara :)

godmorgon sverige

Efter att ha somnat alldeles försent och efter hot mot mig själv om att jag aldrig mer ska få kaffe om jag inte går upp så sitter ja nu här framför datorn igen. Ska plugga en stund innan frukost och sen ska jag vinna pengar. Biten av poker, inte alls. Det är bara roligt för att det är bättre än plugg och jag vet om det. Men jag kan väl få vinna pengar ändå ?
Nu. Diciplin.

den där harry

När jag ska plugga känns det som om allt annat i hela världen hade varit roligare. Exempel, tvätta golven? Frosta av frysen? Städa garderoben?
Just nu är det att kolla på film. Jag som normalt sett ser ungefär en film i månaden har lyckats se hela trilogin LOTR och nu är jag framme vid den 4e Harry Potter-filmen. På mindre än en vecka. Vad är det som händer med mig? Är det Voldemort, har han tagit över min själ? 
Hahaha. Nu, plugga?

lotr

Jag vet att jag är lite efter men jag har precis sett klart sagan om ringen filmerna. Bra. Väldigt bra.



Vill. Ha.

den som letar finner

Istället för att köra på massa text låter jag bilden tala för sig själv .


restart

Nu kör jag .


RSS 2.0